شب ادراری کودک یکی از مسائلی است که معمولا والدین را بسیار نگران میکند. شب ادراری کودک بین سنین ۲ تا ۷ سالگی بسیار رایج است؛ البته برای برخی از کودکان میتواند تا دوران بلوغ نیز ادامه داشته باشد. شب ادراری کودک میتواند به دلایل مختلف مثل مشکلات کلیه، کم بودن حجم مثانه یا عفونتهای ادراری اتفاق افتد. در برخی از موارد نیز شب ادراری دلایل روانی دارد و به دلیل استرس و اضطراب کودک به وجود میآید.
شب ادراری شاید بهخودی خود مشکل جدیای به نظر نرسد؛ اما روی روحیه کودک و عزت نفس کودک بسیار تاثیرگذار است و از این نظر، روان کودک را به شدت تحت تاثیر میگذارد. همین موضوع اهمیت درمان شب ادراری کودک را بالا میبرد.
اگرچه در اکثر موارد و پس از گذشت چند سال، با کامل شدن سیستم عصبی کودک، مشکل شب ادراری به خودی خود حل میشود؛ اما تاثیراتی که شب ادراری روی روان فرزند شما دارد، به قدری مهم است که لازم است به دنبال یک درمان سریع برای آن باشید.
خوشبختانه امروزه تکنیکهای مختلفی برای درمان شب ادراری وجود دارد که میتوانید با کمک آنها، شب ادراری کودک را به طور کامل درمان کنید. این روشها شامل روان درمانی، تکنیک پاداش، دارو درمانی و حتی روشهای نوروتراپی است.
با درمان سریع شب ادراری، اثرات منفی آن را روی روان کودک خود کم کنید و اعتماد بهنفس و عزت نفس کودک خود را در حساسترین سنین رشدی او بالا ببرید. در ادامه این نوشته با انواع شب ادراری کودک و علت بروز شب ادراری در کودک و در نهایت روش های درمان شب ادراری کودک آشنا میشویم.